Δεν φαντάζεστε πόσα συστήματα έχει το νέο Opel Movano

Δεν φαντάζεστε πόσα συστήματα έχει το νέο Opel Movano

Πρακτικό, αξιόπιστο, μοντέρνο και τεχνολογικά προηγμένο. Το νέο όχημα της γερμανικής φίρμας αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη του επαγγελματία, ικανοποιώντας οποιαδήποτε απαίτησή του.

Το Movano panel van διατίθεται σε τέσσερα μήκη και τρία ύψη, με μέγιστο μικτό βάρος οχήματος 4,5 τόνους και χώρο φόρτωσης 17 m3. Συνολικά, το εργοστάσιο προσφέρει 150 διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος και μετατροπές, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του υποψηφίου αγοραστή.

Για την αύξηση της πρακτικότητας του χώρου φόρτωσης, έχουν τοποθετηθεί νέες λαβές στις κολόνες και φώτα LED στο πίσω τμήμα του panel van. Η συρόμενη πλαϊνή πόρτα είναι αρκετά μεγάλη για τη φόρτωση μιας ευρωπαλέτας, ενώ, ανάλογα με την έκδοση, μπορεί να χωρέσει μέχρι πέντε ευρωπαλέτες.

Η καμπίνα του θυμίζει σύγχρονο σταθμό εργασίας, διαθέτοντας έως 22 αποθηκευτικούς χώρους χωρητικότητας 104 λίτρων, φιλοξενώντας από έγγραφα μεγέθους A4 έως μεγάλα αντικείμενα και εργαλεία. Το Movano είναι το πρώτο επαγγελματικό που φέρει το σύστημα πολυμέσων Navi 50 IntelliLink Pro με οθόνη αφής 7 ιντσών, συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto για άψογη συνδεσιμότητα.

Αυτό που κάνει τη διαφορά στο όχημα είναι τα πολυάριθμα συστήματα υποστήριξης του οδηγού. Το Movano είναι ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα μοντέλα, περιλαμβάνοντας κάμερα πίσω θέασης, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, προειδοποίηση τυφλού σημείου (Blind Spot Warning), προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (Lane Departure Warning), σύστημα σταθεροποίησης σε περίπτωση πλευρικών ανέμων (Side-Wind Assistant) και πολλά ακόμη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019, 10:19