Το πιο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον οικογενειακό πολυμορφικό αυτοκίνητο, είναι έτοιμη να λανσάρει στην αγορά η γαλλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του επιβατικού Berlingo. Τροφοδοτείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 66 ίππων και 200 Nm ροπής και μια συστοιχία μπαταριών χωρητικότητας 22,5 kWh ή οποία είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεάζει στο ελάχιστο τους διαθέσιμους χώρους και τη συμπεριφορά του οχήματος στον δρόμο.

Η μπαταρία φορτίζει από απλή οικιακή πρίζα σε 8-10 ώρες και από ταχυφορτιστή σε μόλις 30 λεπτά, σε ποσοστό 80%. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω των φρένων, για μικρές δόσεις φόρτισης κατά την κίνηση. Η αυτονομία αγγίζει τα 170 χιλιόμετρα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 110 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το E-Berlingo Multispace βασίζεται στην ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς MPV, διαθέτει δύο συρόμενες πόρτες για εύκολη πρόσβαση των επιβατών και πέντε θέσεις. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, σύστημα πολυμέσων, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος και το σύστημα Active City Brake.

Ανακαλύψτε εδώ το Berlingo

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης