Η νέα γενιά του εμβληματικού μοντέλου της αμερικανικής φίρμας έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον χιλιάδων καταναλωτών, με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στους αποδοτικούς κινητήρες, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας, την ιδιαίτερη σχεδίαση, τις προηγμένες τεχνολογίες, το ευρύχωρο εσωτερικό και τις δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου, το Renegade άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των compact SUV. Πρόσφατα, η Jeep επιχείρησε κάτι πρωτοποριακό, βάζοντας το αυτοκίνητο να περάσει μια υδάτινη πίστα white water rafting Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας κατασκευαστής οχημάτων επιχειρεί κάτι τέτοιο. Η Jeep πήρε την έκδοση Trailhawk 4Χ4 και επισκέφθηκε το International White Water Centre του Cardiff. Πίσω από το τιμόνι ήταν η Aimee Fuller, πρεσβευτής της μάρκας και της Red Bull. H αθλήτρια του snowboard οδήγησε τη διαδρομή των 250 μέτρων προς τις δύο κατευθύνσεις, μπαίνοντας σε πολύ… βαθιά νερά. Για να καταλάβετε πόσο δύσκολή ήταν η αποστολή οδηγού και οχήματος, η ροή νερού ξεπερνά σε όγκο τους 4 τόνους το δευτερόλεπτο, ενώ η υψομετρική διαφορά από τη βάση στην κορυφή είναι σχεδόν μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν κρύβω πως αγχώθηκα μόλις είδα την πίστα και την ορμή του νερού. Ευτυχώς, έπειτα από λίγα μέτρα χαλάρωσα και απόλαυσα, καθώς το αυτοκίνητο είχε πολύ καλή αίσθηση και έλεγχο», τόνισε η 24χρονη.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του νέου Renegade


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης