Το πιο ιδιαίτερο και εξατομικευμένο SUV που έχει κατασκευαστεί ποτέ και κυκλοφορεί στους δρόμους παρουσίασε η Jaguar Land Rover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βρετανική εταιρεία δημιούργησε το σπάνιο και συλλεκτικό όχημα για έναν από τους κορυφαίους και πιο αναγνωρίσιμους σεφ στον κόσμο. Τον Jamie Oliver. Ο 42χρονος μάγειρας και επιτυχημένος τηλεοπτικός παρουσιαστής είχε ζητήσει πριν από λίγους μήνες να του φτιάξουν μία κινητή κουζίνα. Ένα όχημα που να χωράει όλη την οικογένεια και συγχρόνως να μπορεί να μαγειρεύει.

Οι άνθρωποι του τμήματος Special Vehicle Operations (SVO) έκαναν τελικά το όνειρό του πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας ως βάση το καινούργιο Land Rover Discovery. Το επταθέσιο SUV διαθέτει εστίες, συσκευές, πλήρες σετ μαγειρικής, ψησταριά, ράφια για λαχανικά και μπαχαρικά, ειδική θήκη αποθήκευσης για το αγαπημένο ελληνικό λάδι του Jamie, εκτεινόμενο πάγκο, τραπέζι, παρασκευαστές ζυμαρικών και γλυκών, ακόμη και φρυγανιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, δεν λείπει ο νεροχύτης για να μπορεί η γυναίκα του να πλύνει τα πιάτα και το ψυγείο. Για όσους αναρωτιούνται, το Discovery – κουζίνα είναι πραγματικό και ανήκει στον Jamie Oliver. Μάλιστα, ο πάμπλουτος Βρετανός σεφ θα προβάλει μία σειρά επεισοδίων από το κανάλι του Food Tube, μαγειρεύοντας στο αυτοκίνητο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης