Παρότι η Alfa Romeo κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το νέο SUV μοντέλο της, διέρρευσε η πρώτη εικόνα μέσα από το εργοστάσιο του Cassino που βρίσκεται λίγο έξω από τη Ρώμη.

Η Stelvio έχει περάσει την πόρτα των εγκαταστάσεων, προκειμένου να κατασκευαστούν οι μονάδες προ-παραγωγής, αυτές δηλαδή που θα χρησιμοποιηθούν στην έκθεση του Λος Άντζελες, τον Νοέμβριο και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις. Η διαρροή της φωτογραφίας έγινε μέσα από το εργοστάσιο, αποκαλύπτοντας ορισμένα τμήματα του αυτοκινήτου –παρά το καμουφλάζ – όπως το εμπρός τμήμα και την κεκλιμένη γραμμή της οροφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το πρώτο premium SUV στην ιστορία της διάσημης ιταλικής φίρμας. Βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τη Giulia, υιοθετώντας παράλληλα την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία. Θα διακρίνεται για τα σπορ χαρακτηριστικά, το απαράμιλλο στιλ και τη δυναμική οδική συμπεριφορά.

Η παγκόσμια πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 15 Νοεμβρίου στο Λ.Α., με την πρώτη έκδοση που θα δούμε να είναι η Quadrifoglio με τον V6 twin turbo κινητήρα των 2,9 λίτρων. Θα προσφέρεται ως πισωκίνητη και τετρακίνητη, με τους μικρότερους κινητήρες 2.0 βενζίνης και 2,2 diesel να ακολουθούν αργότερα.

Η διαδικασία παραγωγής θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου στις αρχές του 2017, με την εμπορική πορεία να προγραμματίζεται για το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης