H KIA εγκαινιάζει ένα πιλοτικό πρόγραμμα για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων της, προσφέροντας φόρτιση του αυτοκινήτου σε όποιο σημείο επιθυμεί ο πελάτης. Για την ώρα η υπηρεσία δοκιμάζεται σε μερικές μόνο πόλεις της Καλιφόρνια, όμως, εάν στεφθεί με επιτυχία, πιθανότατα το πρόγραμμα να επεκταθεί σε ολόκληρες χώρες.

Άγχος για την αυτονομία; Η KIA στέλνει υπάλληλο με φορητό φορτιστή
Από τώρα έως τις 30 Απριλίου οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων ΚΙΑ στο Σαν Χοσέ, στο Σαν Φρανσίσκο ή στο Λος Άντζελες μπορούν να καλέσουν την υπηρεσία για να φορτίσουν το όχημά τους όπου κι αν βρίσκονται εντός της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε κάτοχος EV αυτοκινήτου θα μπορεί να καλεί το πολύ τρεις φορές την εβδομάδα. Οι χρήστες θα πρέπει να καλέσουν την υπηρεσία μέσω μιας συγκεκριμένης εφαρμογής αφού δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, και να καθορίσουν οι ίδιοι την ώρα και το μέρος της φόρτισης.

«Η σχέση με τους πελάτες μας δεν τελειώνει μετά την παράδοση. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μόνο η αρχή», δήλωσε ο Greg Silvestri, αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων Υπηρεσιών της Kia. «Η συνεργασία με την εταιρεία Currently για την προσφορά δωρεάν φόρτισης συνδέεται τέλεια με το πλάνο μας Plan S και ενισχύει τη δέσμευσή μας για τη συνολική υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων. Πιστεύουμε ότι η εύκολη φόρτιση καθιστά, επίσης, εύκολη την ιδιοκτησία.

Φαίνεται πως οι εταιρείες καταλαβαίνουν ότι ο κόσμος θέλει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, απλώς οι υποδομές και κυρίως η φόρτιση παραμένουν αγκάθι. Η KIA λανσάρει πιλοτικά την παραπάνω υπηρεσία με στόχο να δώσει μια ενδιάμεση λύση σε όσους επιθυμούν να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την πρόσβαση σε φορτιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης