Είναι η ισχυρότερη και ταχύτερη Ferrari που βγήκε ποτέ από το εργοστάσιο του Maranello. Ένα μοναδικό αυτοκίνητο, με εκπληκτική τεχνολογία, ακραία σχεδίαση και επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

Πρόσφατα, η αγωνιστική έκδοση της LaFerrari με τα διακριτικά FXX K, κέρδισε το βραβείο «Red Dot Best of the Best Award» και επ’ ευκαιρία, η ιταλική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από την σχεδίασή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υπέρ-αυτοκίνητο δημιουργήθηκε στο στούντιο design «Ferrari Styling Centre», από τον Flavio Manzoni και την ομάδα του. Σχεδιαστές και μηχανικοί, εργάστηκαν ατέλειωτες ώρες, δίνοντας προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια και βελτιώνοντας κάθε σημείο του οχήματος.

Θυμίζουμε πως, η FXX K τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 6.3 λίτρων και ένα ηλεκτροκινητήρα, με την απόδοση να εκτοξεύεται στους 1.050 ίππους και τη ροπή να ξεπερνά τα 910 Nm. Διαθέτει σύστημα HY-KERS όπως το μονοθέσιο της F1 και τεχνολογίες που σπάνια συναντώνται σε άλλα αυτοκίνητα.

Θα παραχθεί σε μόλις 32 μονάδες, με τους τυχερούς και εκλεκτούς ιδιοκτήτες να έχουν ήδη προκαταβάλει όλο το ποσό για την αγορά του αυτοκινήτου. Πόσο είναι αυτό; Κρατηθείτε! 2,2 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τους φόρους παρακαλώ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης