Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα το νέο Skoda Kodiaq. Η Skoda όμως ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για το φρεσκαρισμένο Kodiaq λίγες μόλις ημέρες μετά την παγκόσμια παρουσίασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σε εκδόσεις 4Χ4.Αρχικά, το μοντέλο είναι διαθέσιμο με τον 1.5 TSI κινητήρα βενζίνης και τον 2.0 TDI, αμφότεροι με ισχύ 150 ίππων.

Ο πρώτος συνδυάζεται τόσο με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων όσο και με το αυτόματο DSG, σε αντίθεση με τον πετρελαίου που προσφέρεται αποκλειστικά με το αυτόματο 7άρι του VW Group.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των πλουσιότερων επιπέδων εξοπλισμού (Ambition, Style και Sportline), με τις τιμές να ξεκινούν από 27.000 και 31.900 ευρώ αντίστοιχα.

 

Πιο δυναμική εμφάνιση και απίστευτοι χώροι

Το εξαιρετικά δημοφιλές SUV των Τσέχων δέχθηκε μία ριζική ανανέωση τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του. Πλέον διαθέτει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας στο μπροστινό μέρος και για πρώτη φορά εξοπλίζεται με προβολείς full-LED Matrix και εργονομικά βελτιστοποιημένα καθίσματα με εξαερισμό και λειτουργία μασάζ. Η τεχνολογία LED στα φωτιστικά σώματα (εμπρός-πίσω) ανήκει στον βασικό εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό, κυρίαρχη η παρουσία του Virtual Cockpit, του προαιρετικού ψηφιακού πίνακα οργάνων, με παραμετροποιήσιμη οθόνη 10,25 ιντσών, ενώ η κεντρική έγχρωμη οθόνη φτάνει έως 9,2 ίντσες και προσφέρει δυνατότητα φωνητικού ελέγχου με κορυφαία συνδεσιμότητα. Το νέο διάκτινο, πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι και νέες διακοσμητικές πινελιές εξασφαλίζουν την απαραίτητη ανανέωση.

Το ανανεωμένο Skoda Kodiaq διαθέτει έως και εννέα αερόσακους για την ασφάλεια οδηγού και επιβατών, ενώ εξοπλίζεται με ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ενδεικτικά τα Crew Protect Assist, Travel Assist, Predictive Cruise Control, Adaptive Lane Assist και Traffic Sign Recognition).

Οι εσωτερικοί χώροι, ακόμα και στην επταθέσια διάταξη, παραμένουν κορυφαίοι. Το πορτμπαγκάζ αγγίζει τα 835 λίτρα, ενώ δεν λείπουν οι Simply Clever λεπτομέρειες, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή των επιβατών.

 

Τιμές και εκδόσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το ανανεωμένο Skoda Kodiaq;

Στόχος της Skoda να μπει στο Top5 των κατασκευαστών της Ευρώπης

Θέλετε να μάθετε τι είναι η ηλεκτροκίνηση;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης