Το «εκρηκτικό» supercar της ιταλικής φίρμας ανανεώθηκε αισθητικά, απέκτησε πλουσιότερο εξοπλισμό και βελτιώθηκε σημαντικά όσον αφορά στην οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Lamborghini, η Huracan Evo είναι ικανή να προσφέρει στον οδηγό μοναδικές στιγμές απόλαυσης τόσο στον δημόσιο δρόμο όσο και στην πίστα. Το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης, η ενεργή ανάρτηση, το σύστημα τετραδιεύθυνσης και το torque vectoring φροντίζουν για τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες, την άριστη ευελιξία και την εξαιρετική πρόσφυση. 

Η νέα τεχνολογία Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata είναι αυτή από την οποία ελέγχονται όλα τα παραπάνω συστήματα. Χάρη στο LDVI και τα προγράμματα Strada, Sport και Corsa, ο οδηγός μπορεί να επηρεάσει την αίσθηση του τιμονιού, την απόκριση του γκαζιού, του φρένου και του κιβωτίου ταχυτήτων και να πλαγιολισθήσει με απόλυτη ασφάλεια και δεξιοτεχνία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι η Huracan Evo τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V10 5,2 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 640 ίππων και 600 Nm ροπής. Για να επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, τα 200 έρχονται σε 9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης