Χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Ένα υψηλών επιδόσεων SUV Coupe που μπορεί να προσφέρει στον οδηγό μοναδικές στιγμές απόλαυσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί της Ford πραγματοποιούν αυτή την περίοδο τις τελικές δοκιμές σε ακραίες συνθήκες. Στόχος τους είναι να διαπιστώσουν τη λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος, της μπαταρίας και των επιμέρους εξαρτημάτων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. 

Η Mustang Mach-E συμπεριφέρεται άψογα στο χιόνι. Μάλιστα, με τα κατάλληλα ελαστικά μπορεί να ντριφτάρει όπως ένα συμβατικό σπορ τετρακίνητο αυτοκίνητο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν έρθει στην αγορά στα τέλη του επόμενου έτους, θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας (standard range και extended range) είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων σταθερού μαγνήτη.

Το όχημα διαθέτει τρία μοναδικά προφίλ οδήγησης (Whisper, Engage και Unbridles), προσαρμόζοντας ανάλογα τα χαρακτηριστικά του όσον αφορά στην οδηγική συμπεριφορά. Το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης μεταφέρει τη ροπή ανεξάρτητα στον εμπρός και πίσω άξονα εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό εντυπωσιακή επιτάχυνση και βελτιωμένο έλεγχο σε ολισθηρές επιφάνειες.

Εξοπλίζεται με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας (extended-range) και μπορεί να φθάσει με μία φόρτιση τα 600 χιλιόμετρα. Στη βασική έκδοση standard-range φορτίζει σε ποσοστό 80% σε περίπου 38 λεπτά μέσω σταθμού ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος DC.5.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης