Εν όψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου, η Mopar – επίσημη μάρκα υπηρεσιών του ομίλου FCA – προσφέρει διαγνωστικό έλεγχο σε όλους τους κατόχους των μοντέλων Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo και Abarth, καθώς και έκπτωση 20% στις μπαταρίες και στα ανταλλακτικά.

Η ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας «SUMMER CHECK UP 2017», δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες των παραπάνω μαρκών, να προετοιμάσουν κατάλληλα το όχημά τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσφορά ισχύει από 1 Ιουνίου μέχρι 31 Αυγούστου 2017. Όλες οι εργασίες είναι πιστοποιημένες και εκτελούνται με ακρίβεια από εξειδικευμένους μηχανικούς ώστε το αυτοκίνητο να διατηρείται πάντα σε άριστη κατάσταση.

Οι κάτοχοι μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo και Abarth που συμμετέχουν στην ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαγνωστικός έλεγχος 15 σημείων περιλαμβάνει:

Κατάσταση και πίεση ελαστικών
Κατάσταση και επίπεδα φόρτισης μπαταρίας
Κατάσταση λάστιχων καθαριστήρων (εμπρός και πίσω)
Στάθμη και πυκνότητα αντιψυκτικού κινητήρα
Στάθμη λαδιού κινητήρα
Στάθμη βαλβολίνης κιβωτίου ταχυτήτων (και οπίσθιου διαφορικού, όπου προβλέπεται) Στάθμη υγρού πλύσης παρμπρίζ/πίσω τζαμιού και έλεγχος ψεκαστήρων εμπρός/πίσω    Στάθμη υγρών φρένων, Κατάσταση φθοράς τακακιών φρένων
Κατάσταση και λειτουργία εξωτερικών φωτών
Κατάσταση και λειτουργία συστήματος κλιματισμού (ψύξη/θέρμανση/φίλτρο γύρης)  Διαγνωστικός έλεγχος (με το Witech Plus ή το Examiner)
Έλεγχος καυσαερίων
Έλεγχος συστήματος διεύθυνσης
Έλεγχος αναρτήσεων εμπρός-πίσω
Έλεγχος ιμάντων κίνησης βοηθητικών συστημάτων κινητήρα

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης