Τη χειμερινή περίοδο οι οδικές συνθήκες είναι πιο δύσκολες για τους οδηγούς. Τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι σωστά συντηρημένα και οι οδηγοί πολύ προσεκτικοί.

Προκειμένου να κάνει τις μετακινήσεις πιο ξέγνοιαστες και ασφαλείς, η Renault προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων της γκάμας της, αλλά και σε αυτούς της Dacia, να πραγματοποιήσουν έναν πλήρη έλεγχο στα οχήματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω του προγράμματος «Renault Total Care Winter 2019», η ελληνική εισαγωγική εταιρεία προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κύκλωμα ψύξης και λίπανσης του κινητήρα, στο σύστημα πέδησης, αλλά και στο σύστημα κλιματισμού, τα οποία θα πρέπει να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Ο έλεγχος αφορά σε όλα τα οχήματα Renault και Dacia, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους. Μάλιστα, συμπληρώνεται από 11 διαφορετικά πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, ενώ ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει την ευκαιρία να γνωρίζει εξαρχής το ακριβές κόστος της επισκευής με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ, τιμή που περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης