Η μικρότερη και πιο ενδιαφέρουσα έκδοση του τμήματος M Division της βαυαρικής φίρμας, είναι έτοιμη να παρουσιαστεί επίσημα, δίνοντας τέλος στο σίριαλ των τελευταίων μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο «συνελήφθη» κάπου στη Γερμανία, ελαφρώς καμουφλαρισμένο, στο πλαίσιο των τελικών δοκιμών εξέλιξης. Η πολυαναμενόμενη M2 Coupe θα αποκαλυφθεί διαδικτυακά στις 12 Οκτωβρίου, με την παγκόσμια πρεμιέρα να γίνεται στην έκθεση του Λος Άντζελες, τον επόμενο μήνα.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες, η M2 είναι γνήσιο τέκνο του διάσημου τμήματος της εταιρείας, υιοθετώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές. Φέρει τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, πίσω πτέρυγα και ζάντες διπλών ακτινών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό έχει τοποθετηθεί ένας καινούργιος εξακύλινδρος turbo κινητήρας 3.0 λίτρων, απόδοσης 370 ίππων και 465 Nm ροπής, που με τη λειτουργία overboost αυξάνεται στιγμιαία στα 500 Nm. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων με paddles στο τιμόνι.

Η M2 Coupe υπόσχεται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση, χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις, το στήσιμο και το πανίσχυρο μηχανικό σύνολο. Όσο για την καμπίνα, ακολουθεί τα πρότυπα των μεγαλύτερων M3 και M4.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης