Η νέα γενιά του επιτυχημένου compact crossover της ιαπωνικής φίρμας είναι έτοιμη για την παγκόσμια πρεμιέρα. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το μοντέλο στο πλαίσιο των τελικών δοκιμών στην πίστα του Millbrook, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το αμάξωμα είναι πλήρως καμουφλαρισμένο, ωστόσο, διακρίνεται ξεκάθαρα η σιλουέτα του, ακολουθώντας το μοτίβο της απερχόμενης γενιάς,

Το νέο Juke σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στην Ευρώπη, διαθέτοντας κομψές coupe γραμμές, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B, έχοντας μεγαλύτερες διαστάσεις και ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό. Εξοπλίζεται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και το σύστημα ProPILOT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Nissan, είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό στην οδήγηση, έχει συναρπαστικές επιδόσεις, κορυφαίο επίπεδο συνδεσιμότητας και ισχυρή προσωπικότητα. Όσον αφορά στους κινητήρες, θα δούμε σίγουρα τους 1.0 και 1.3 turbo βενζίνης, καθώς και τον 1.5 turbodiesel.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης