Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων BMW θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες η ανανεωμένη Series 4, καθώς τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν ήδη πατήσει επί ελληνικού εδάφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW Hellas ανακοίνωσε τις τιμές του μοντέλου, το οποίο συνεχίζει να διατίθεται σε τρεις τύπους αμαξώματος (Coupe, Gran Coupe και Cabrio). Οι δύο πρώτες εκδοχές έχουν βασικό κινητήρα τον εξαιρετικό 1.5 Twin Power Turbo των 136 ίππων, ενώ η ανοικτή τον δίλιτρο turbo με τους 184 ίππους.

Οι τιμές ξεκινούν από 43.150 ευρώ για την έκδοση 410i Coupe και από 43.600 για την αντίστοιχη Gran Coupe. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων μηχανικών συνόλων βενζίνης και diesel υψηλής απόδοσης, με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους αναζητούν το απόλυτο από πλευράς αισθητικής και επιδόσεων, υπάρχει η έκδοση Μ4 με τον εξακύλινδρο 3.0 Twin Power Turbo κινητήρα των 431 ίππων, η οποία στην περίπτωση της Coupe κοστίζει 121.250 ευρώ και σε αυτή της Cabrio 141.360 ευρώ.

Η βαυαρική φίρμα φρέσκαρε στα σημεία την 4 Series, ανασχεδιάζοντας τη μάσκα και τους προφυλακτήρες, τοποθετώντας νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Bi-LED, νέους αεραγωγούς και προβολείς. Επίσης, εμπλουτίστηκε η γκάμα των ζαντών με δύο νέα σχέδια 18 και 19 ιντσών, καθώς και η παλέτα των χρωμάτων με τις αποχρώσεις Snapper Rocks Blue και Sunset Orange.

Στο εσωτερικό, συναντάμε νέο τιμόνι, διακοσμητικά από αλουμίνιο και χρώμιο, υψηλής ποιότητας επενδύσεις και επιπλέον διχρωμίες. Σημαντικά βελτιωμένο είναι το σύστημα πολυμέσων, με τους χώρους να παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, έγιναν νέες ρυθμίσεις σε αμορτισέρ και ελατήρια, στο σύστημα ενεργητικής ανάρτησης Adaptive Suspension και στο πακέτο M-Sport.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης