Το «πυραυλάκι» της ιταλικής φίρμας με σήμα τον σκορπιό και τις αγωνιστικές προδιαγραφές είναι πλέον διαθέσιμο προς παραγγελία και στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο, το οποίο φέρει τον 1.4 T-Jet κινητήρα απόδοσης 180 ίππων στις 5.500 σ.α.λ. και 250 Nm ροπής στις 3.000 σ.α.λ. Για τη βέλτιστη απόδοση του μοτέρ, το 595 esseesse εφοδιάζεται με φίλτρο αέρα της BMC, ενώ η εξάτμιση είναι της Akrapovic και διαθέτει δύο carbon απολήξεις.

Το σύστημα πέδησης φυσικά προέρχεται από την Brembo και περιλαμβάνει διάτρητους δίσκους σε όλους τους τροχούς με τετραπίστονες κόκκινες δαγκάνες εμπρός. Οι λευκές ζάντες Supersport είναι 17 ιντσών, τα ελατήρια προέρχονται από την EIBACH, ενώ τα αμορτισέρ FSD (Frequency Selective Damping) της KONI εξασφαλίζουν κορυφαίο κράτημα και εξαιρετικό έλεγχο του αμαξώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν τα αγωνιστικά καθίσματα της Sabelt με την carbon πλάτη και την επένδυση alcantara στο κέντρο, το σπορ τιμόνι, τα αλουμινένια πεντάλ, καθώς και το σύστημα πολυμέσων Navi Uconnect με την οθόνη αφής HD 7 ιντσών και τη λειτουργία Abarth Telemetry, που επιτρέπει την καταγραφή και ανάλυση των επιδόσεων.

Όσον αφορά στις τιμές, το Abarth 595 esseesse κοστίζει 28.150 ευρώ στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και 28.800 ευρώ στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης