Το δημοφιλές compact crossover αναβαθμίστηκε σε όλα τα σημεία και είναι έτοιμο να πάρει θέση στις επίσημες εκθέσεις των αντιπροσώπων, προσφέροντας στους καταναλωτές ακόμα μία ενδιαφέρουσα επιλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στις πρόσθετες αισθητικές πινελιές και τον πλούσιο εξοπλισμό, το 500Χ διαθέτει πιο δυναμική εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα τον εξαιρετικά εύχρηστο χαρακτήρα του. Για όσους θέλουν ένα crossover με αστικό προσανατολισμό υπάρχουν οι εκδόσεις Pop, Popstar και Lounge, ενώ για αυτούς που προτιμούν τα off-road χαρακτηριστικά οι Cross και Cross Plus. Οι δύο τελευταίες φέρουν ειδικούς προφυλακτήρες, προστατευτικές ποδιές και την επιλογή ανάμεσα σε κίνηση εμπρός ή 4×4.

Άλλες προσθήκες αφορούν στις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών στην έκδοση Lounge και τα τρία νέα χρώματα αμαξώματος (Cappuccino Beige, Blue Jeans και Donatello Bronze). Στο εσωτερικό της έκδοσης 500X City-Look ξεχωρίζει το νέο φινίρισμα στο κεντρικό τούνελ και οι νέες επενδύσεις στα καθίσματα. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης, περιλαμβάνοντας όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, όπως τα Lane Assist, Brake Control, Blind Spot Assist, Rear Cross Path Detection, Adaptive Cruise Control, φώτα Xenon, κάμερα οπισθοπορείας με parking sensors, Keyless Entry και Keyless Go, UconnectTM Live και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους κινητήρες, το σημαντικότερο νέο είναι η τοποθέτηση του 1.3 MultiJet 95 ίππων και του 1.6 eTorq 110 ίππων. Ο 1.4 Multiair βενζινοκινητήρας των 140 ίππων έχει κίνηση μπροστά και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή μηχανικό, ενώ η ισχυρότερη έκδοση των 170 ίππων προσφέρεται με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Ο 1.6 MultiJet II των 120 ίππων αφορά μόνο τις προσθιοκίνητες εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Οι τιμές διαμορφώνονται από 16.500 ευρώ για την έκδοση βενζίνης (1.6 E-Torq 110hp Pop) και 19.000€ για την έκδοση πετρελαίου (1.3 MTJ 95hp Pop Star).

Δείτε εδώ όλη την οικογένεια του 500


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης