Το καινούργιο Van της γαλλικής φίρμας με τον ελκυστικό σχεδιασμό, τους εξαιρετικούς πετρελαιοκινητήρες και το premium εσωτερικό είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, με τις τιμές να ξεκινούν από 26.200 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Traveller βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα EMP2, επιδεικνύοντας δυναμικά χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα, υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Τροφοδοτείται από τους Euro6 κινητήρες 1.6 και 2.0 BlueHDi ισχύος από 95 έως 180 ίππους και από 240 έως 400 Nm ροπής. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι στα 5,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 140 γρ./χλμ., τιμές ρεκόρ για την κατηγορία.

Προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, την έκδοση AllureVIP με 6 ή 7 θέσεις και την Combi ή Traveller με 9θέσια διάταξη και σε τρία μήκη αμαξώματος – από 4,6 έως 5,3 μέτρα, με τον χώρο αποσκευών να κυμαίνεται από 550 έως 4.900 λίτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Standard (4,95 μέτρα σε μήκος) και Long (5,3 μέτρα) εκδόσεις τοποθετούνται στην «καρδιά» της αγοράς. Με μήκος 4,6 μέτρα η έκδοση Compact είναι μοναδική στην κατηγορία διατηρώντας την 9θέσια διάταξη χάρη στους compact προβόλους του αμαξώματος. Παράλληλα, ο μικρός κύκλος στροφής και η ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση του τιμονιού διευκολύνουν την καθημερινή κίνηση μέσα στην πόλη και τους ελιγμούς.

Επίσης, ανάλογα με την έκδοση και τη διαρρύθμιση των καθισμάτων, το νέο Traveller μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως όχημα αναψυχής λόγω των απεριόριστων μεταφορικών δυνατοτήτων. Ο εσωτερικός φωτισμός, τα ανώτερης ποιότητας υλικά, η πολυ-λειτουργική οροφή και ο κλιματισμός τριών ζωνών δημιουργούν ένα πολυτελές περιβάλλον.

Το Van διαθέτει προαιρετικά πλήθος συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, μεταξύ των οποίων είναι οι αυτόματα συρόμενες πλαϊνές πόρτες, το head-up display, η πανοραμική γυάλινη οροφή, τα πίσω ανοιγόμενα παράθυρα, το σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με υποστήριξη φωνητικών εντολών και οθόνη αφής 7 ιντσών, το Grip Control, το Safety Pack και το Drive Assist Park.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Peugeot Traveller έχει χαμηλό κόστος χρήσης και προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη ή για 60.000 χιλιόμετρα.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Traveller

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης