Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων VW, βρίσκεται η ανανεωμένη εκδοχή του μικρού δημοφιλούς μοντέλου με τα χαρακτηριστικά off-road και την crossover εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το CrossPolo είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως πεντάθυρο, διακρίνεται για τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, την αυξημένη απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 17,5 εκατοστά, τις ασημί ράγες οροφής και τις νέες ζάντες 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί δίχρωμες επενδύσεις στις πόρτες, δερμάτινο τιμόνι και φιλέτα αλουμινίου στο ταμπλό, με τα καθίσματα να φέρουν το λογότυπο της έκδοσης. Ο εξοπλισμός είναι υπέρ-πλούσιος, περιλαμβάνοντας προβολείς ομίχλης εμπρός, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός με αποθηκευτικό χώρο, διπλό δάπεδο χώρου αποσκευών, ESP με Hill Hold Assist και σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων (Multi-Colision Brake).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό (EDL), σύστημα πίεσης ελαστικών, κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνης αφής 5 ιντσών, mp3 player, θύρες για SD-card, USB, Aux-In και Bluetooth με audio streaming.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1.4 TDI κινητήρας των 90 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται είτε με μηχανικό, είτε με αυτόματο κιβώτιο DSG. Η τιμή για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο ορίστηκε στα 17.500 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης (απαλλάσσεται από τέλη κυκλοφορίας), ενώ αυτή με το αυτόματο κοστίζει €19.150.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης