Έκανε κομμάτια τη μία και μοναδική Pagani Huayra Pearl

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016, 19:17
Έκανε κομμάτια τη μία και μοναδική Pagani Huayra Pearl

Δεν πέρασε μια μέρα από την καταστροφή της υπέροχης Koenigsegg One:1 στην πίστα του Nurburgring και, ένα ακόμα εξωτικό hypercar διαλύθηκε, αυτή τη φορά σε δημόσιο δρόμο.

Το τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στο όγδοο διαμέρισμα του Παρισιού, στην οδό Cours Albert 1er, κοντά στο ξενοδοχείο Four Seasons Hotel George V. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η πανέμορφη Pagani Huayra Pearl υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές, ειδικά στο πίσω τμήμα. Το αυτοκίνητο είχε κατασκευαστεί σε μία μονάδα έπειτα από παραγγελία πάμπλουτου πελάτη και διακρίνεται για το έντονο μπλε χρώμα του αμαξώματος, το full carbon πακέτο και τα χειροποίητα αποκλειστικά χαρακτηριστικά.  

Φέρει αεροδυναμικά βοηθήματα από τις Zonda S και Zonda Cinque, όπως την διπλή πίσω πτέρυγα και την εισαγωγή αέρα στην οροφή, εμπρός splitter, νέο ενεργό διαχύτη και γυάλινη οροφή. Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν τα αξεσουάρ, οι λευκές δερμάτινες επενδύσεις με μπλε ραφές και το προηγμένο ηχοσύστημα της Sonus Faber.

Ο V12 6.0 twin turbo κινητήρα προέρχεται από την AMG, αποδίδει 730 ίππους και 1.000 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι «εκρηκτικές». To εντυπωσιακό υπερ-αυτοκίνητο λέγεται ότι ανήκει σε Σαουδάραβα και του είχε κοστίσει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016, 19:17