Το μικρότερο μοντέλο της γερμανικής φίρμας απέκτησε έκδοση GTI, φέροντας δυναμικό bodykit που αναδεικνύει τα σπορτίφ χαρακτηριστικά του και κινητήρα 1.0 TSI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι διαθέσιμο προς τα τέλη του έτους ή τις αρχές του 2018 σε πέντε εξωτερικές αποχρώσεις (tornado red, pure white, dark silver, black pearl και costa azul). Φέρει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μεγαλύτερη απόληξη της εξάτμισης, πίσω πτέρυγα, κόκκινες δαγκάνες φρένων, σπόιλερ, νέο προφυλακτήρα σε μαύρο χρώμα και κόκκινη γρίλια στη μάσκα.

Επίσης, οι μηχανικοί της VW τοποθέτησαν σπορ ανάρτηση και μείωσαν την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χλστ. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1.0 TSI κινητήρας απόδοσης 115 ίππων και 230 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές για τα δεδομένα, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 8,8 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 197 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό διακρίνονται τα καθίσματα με το κλασικό καρό μοτίβο, το τριάκτινο τιμόνι και ο μοχλός ταχυτήτων με τα διακριτικά GTI. Οι μοντέρνες αποχρώσεις στο ταμπλό δίνουν ακόμη πιο νεανικό τόνο.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του up!


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης