Εντυπωσιακά αποτελέσματα έχει η συνεργασία της Renault με τη Red bull, με τη γαλλική φίρμα να εκμεταλλεύεται πλήρως την αυστριακή ομάδα της F1. Μετά τα Clio και Twingo, ήρθε και η ώρα του Megane RS να διατεθεί σε έκδοση Racing RB7.

Το Megane RS Red Bull Racing RB7 τροφοδοτείται από τον δίλιτρο turbo κινητήρα, με την απόδοσή του να είναι στους 265 ίππους. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο προγραμμάτων οδήγησης (Normal και Sport). Με την επιλογή του πρώτου η ισχύς πέφτει στους 250 ίππους και ενεργοποιείται το ESP καθώς και το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αμάξωμα είναι σε μαύρο χρώμα, με τους καθρέπτες και τμήμα του προφυλακτήρα να είναι σε κίτρινο, ενώ φέρει αυτοκόλλητα της Red Bull, κόκκινες δαγκάνες φρένων και οροφή σε καρό χρωματισμό. Στο εσωτερικό υπάρχουν λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, κίτρινες ραφές, με την οθόνη στο ταμπλό να υιοθετεί το σύστημα τηλεμετρίας των αγωνιστικών μοντέλων, δείχνοντας τον χρόνο επιταχύνσεων και την απόκριση του γκαζιού.

Το αυτοκίνητο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και θα είναι διαθέσιμο σε 24 χώρες, με τις παραγγελίες να ξεκινούν αυτές τις ημέρες στην Αυστρία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εικόνες του νέου Megane RS Red Bull Racing RB7

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης