Λίγες μέρες απέμειναν για την παγκόσμια πρεμιέρα της ανοικτής έκδοσης του φουτουριστικού sportcar της βαυαρικής φίρμας, ενός αυτοκινήτου που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις με τις προηγμένες τεχνολογίες, την αισθητική και τις επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εργοστάσιο της BMW στη Λειψία, οι μηχανικοί εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να έχουν έτοιμα τα πρώτα αυτοκίνητα. Άνθρωποι και μηχανές συνεργάζονται αρμονικά στη γραμμή παραγωγής, με το i8 Roadster να παίρνει σάρκα και οστά.

Η cabrio εκδοχή του i8 θα κάνει ντεμπούτο στην επερχόμενη έκθεση του Λος Άντζελες. Φέρει υφασμάτινη οροφή ηλεκτρικά αναδιπλούμενη, ενώ έχουν γίνει ορισμένες αισθητικές αλλαγές προς όφελος της αεροδυναμικής. Βελτιώσεις αναμένονται σε διάφορα μηχανικά μέρη, με το εσωτερικό να έχει αναβαθμιστεί, περιλαμβάνοντας και roll bar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το plug-in hybrid σύνολο αποτελείται από τον γνωστό 1.5 Twin Power κινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με την απόδοση και την αυτονομία να έχουν αυξηθεί σημαντικά. Αναλυτικές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, θα δοθούν σύντομα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης