Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το καλοκαίρι έρχεται, τα μέτρα κατά της πανδημίας χαλαρώνουν και πολλοί προγραμματίζουν ήδη τις αποδράσεις τους. Προκειμένου οι μετακινήσεις να γίνουν πιο ασφαλείς και ξέγνοιαστες, η Suzuki ανακοίνωσε ένα μοναδικό πρόγραμμα παροχών. Η Suzuki πήγε το after sales σε άλλο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω του «Spring Recharge», οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της Suzuki λαμβάνουν ξεχωριστές προσφορές και δωρεάν υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες μπορούν να προγραμματίσουν ένα ραντεβού για τη συντήρηση του οχήματος ή τυχόν επισκευές στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Suzuki, απολαμβάνοντας τα παρακάτω προνόμια:

Δωρεάν καθαρισμό του air condition:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ignis είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα πόλης.

Λόγω των περιορισμένων μετακινήσεων ο καθαρισμός του air condition είναι πιο απαραίτητος από ποτέ ώστε να υπάρχει ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον κατά τις μετακινήσεις. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί σύμβουλοι και τα γνήσια φίλτρα εγγυώνται να σταματήσουν τα ζωύφια, τη γύρη και τους μικροοργανισμούς που απειλούν να εισβάλουν στο αγαπημένο σου Suzuki.

 

Δωρεάν ενημέρωση λογισμικού:

Ποιοτικό, απλό, πρακτικό και απόλυτα εργονομικό το εσωτερικό του Vitara.

Η τεχνολογία που κινεί το αγαπημένο σου Suzuki πρέπει να παραμένει πάντα επίκαιρη. Γι’ αυτό κι οι περισσότερες από 10 ηλεκτρονικές μονάδες που είναι υπεύθυνες για τις διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, άνεσης και επιδόσεων στο αυτοκίνητό σου χρειάζεται να αναβαθμίζονται στις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού που εξελίσσουν οι μηχανικοί της μάρκας.

Tα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μπορούν να ενημερώσουν το λογισμικό των ηλεκτρονικών μονάδων του αυτοκινήτου σου με τη νεότερη έκδοση, όπου υπάρχει διαθέσιμη.

 

Δωρεάν Ανανέωση Οδικής Βοήθειας:

Με κινητήρες hybrid το σκληροτράχηλο SX4 S-Cross.

Όσο παλιό κι αν είναι το αυτοκίνητο, καλύπτεται πλέον από το πρόγραμμα οδικής βοήθειας «Suzuki Assistance». Οι κάτοχοι καλύπτονται πλήρως σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος, οφειλόμενη σε βλάβη, ατύχημα, έλλειψη ή λανθασμένη επιλογή καυσίμου ή πρόβλημα ελαστικών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ενεργοποίηση της οδικής βοήθειας «Suzuki Assistance» μπορεί να γίνει με την Οι προσφορές ισχύουν έως τις 31 Μαΐου.πραγματοποίηση της ετήσιας συντήρησης του αυτοκινήτου σας σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο έμπορο ή επισκευαστή του δικτύου.

Τέλος υπάρχει έκπτωση έως 25% σε ανταλλακτικά service ή επισκευών. Παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις γνήσια αξεσουάρ από τη συλλογή της εταιρείας και να απολαύσεις το καλοκαίρι. Η έκπτωση αφορά όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως ημερομηνίας ταξινόμησης.

Η διάρκεια του προγράμματος προνομίων «Suzuki Spring Recharge» θα βρίσκεται σε ισχύ έως 31 Μαΐου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα πέντε πράγματα που κάνουν τη διαφορά στο Suzuki Swift Hybrid

Suzuki Vitara Hybrid: To SUV που σε πάει παντού άνετα και οικονομικά

Ένα Suzuki Swift Hybrid για τον Mir

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης