Εκπληκτική καμπίνα από τη Volvo

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016, 12:22
Εκπληκτική καμπίνα από τη Volvo

Ακολουθώντας τα βήματα του XC90 και πιο συγκεκριμένα της πρωτότυπης έκδοσης Lounge Console, η σουηδική φίρμα παρουσίασε ένα αντίστοιχο concept για το νέο premium sedan μοντέλο της γκάμας της.

Το πρωτότυπο εσωτερικό ονομάζεται επίσης Lounge Console και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων με lifestyle υψηλού προφίλ. Όπως στο XC90, έτσι και σε αυτό, το κάθισμα του συνοδηγού έχει αντικατασταθεί από ένα τραπεζάκι, που προσφέρει οτιδήποτε επιζητεί ο σύγχρονος καταναλωτής. Το τραπέζι έχει τη δυνατότητα περιστροφής κατά 90 μοίρες και μετακινείται εμπρός-πίσω, ενσωματώνοντας μια οθόνη 17 ιντσών.

Επίσης, μπορεί να μετατραπεί σε τραπέζι εργασίας ή σε φωτιζόμενο καθρέπτη καλλωπισμού, ώστε να φρεσκάρονται οι κυρίες πριν από μια επαγγελματική συνάντηση ή ένα ραντεβού. Επιπλέον, διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους για κοσμήματα και σύνεργα make-up, ενώ κάτω από το υποπόδιο υπάρχει χώρος για παπούτσια κι άλλα αντικείμενα. Τέλος, στην κονσόλα ανάμεσα στα πίσω καθίσματα έχουν τοποθετηθεί θερμαινόμενες και ψυχόμενες ποτηροθήκες, καθώς και διακόπτες για το σύστημα μασάζ.Απολαύστε εδώ το εσωτερικό των premium μοντέλων της Volvo


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016, 12:41