Του Λουκά Παπαλάμπρου

Κατασκευάστηκε από το τμήμα «Squadra Corse» έπειτα από παραγγελία. Ονομάζεται SC18 και μόλις ένας εκλεκτός και προφανώς πάμπλουτος πελάτης της ιταλικής φίρμας θα την κάνει δική του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο supercar της Lamborghini συγκαταλέγεται στα συλλεκτικά, καθώς θα παραχθεί σε μόλις μία μονάδα. Βασίζεται στην Aventador, αλλά φέρει αγωνιστικές προδιαγραφές, καθώς πολλά τμήμα προέρχονται από τις Huracan GT3 και Trofeo EVO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αεροδυναμικό bodykit του αμαξώματος είναι ολοκαίνουργιο, περιλαμβάνοντας τεράστια πίσω πτέρυγα τριών σταδίων από ανθρακονήματα, 12 αεραγωγούς στο πίσω κάλυμμα για την άριστη ψύξη του κινητήρα, οροφή, spoiler και διαχύτη από carbon, ζάντες ελαφρού κράματος διαμέτρου 20 ιντσών μπροστά και 21 πίσω, ελαστικά Pirelli P Zero Corsa, κόκκινες λεπτομέρειες και ανασχεδιασμένα LED φώτα.

Για την κίνηση φροντίζει ο ατμοσφαιρικός V12 6,5 λίτρων κινητήρας απόδοσης 770 ίππων και 720 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με το κιβώτιο ISR επτά σχέσεων. Στοιχεία για τις επιδόσεις και το βάρος δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο είναι βέβαιο πως τα 0-100 επιτυγχάνονται σε λιγότερα από 3 δευτερόλεπτα.

Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί carbon καθίσματα, με τις επιφάνειες να καλύπτονται πλήρως από Alcantara σε γκρι απόχρωση με κόκκινες ραφές. Ο τυχερός ιδιοκτήτης θα μπορεί να το χρησιμοποιεί τόσο στις πίστες όσο και στον δημόσιο δρόμο, καθώς φέρει άδειας χρήσης. Όσο για την τιμή, ούτε λόγος να γίνεται.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης