Το 2015, ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας αγόρασε μία από τις ελάχιστες Huayra. Ωστόσο, λίγο αργότερα θέλησε να το εξατομικεύσει σύμφωνα με τα γούστα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Manny Khoshbin λοιπόν, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στον χώρο του real estate, ζήτησε από τον φημισμένο οίκο Hermes να αναλάβει την διαμόρφωση του πανίσχυρου hypercar.

Η γαλλική εταιρεία ειδών πολυτελείας, ειδικευμένη στο δέρμα, στο μετάξι και το κασμίρι, δέχθηκε την πρόκληση του πελάτη. Έτσι, σε συνεργασία με την Pagani ξεκίνησε άμεσα το project.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον κύριο Khoshbin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Pagani Huayra Hermes Edition προδιαγραφών BC, είναι βαμμένη σε ένα αποκλειστικό καφέ χρώμα με την αυθεντική δερμάτινη επένδυση caramel του παριζιάνικου οίκου.

Φυσικά, όλο το αμάξωμα είναι από carbon, με το σήμα Hermes να συναντάται στους αεραγωγούς, στις απολήξεις των εξατμίσεων, στα καθίσματα και στον μοχλό ταχυτήτων.

Μαζί με το one-off αυτοκίνητο, η Hermes παρέδωσε στον εκλεκτό πελάτη και ένα σετ πανάκριβων αποσκευών που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του εξωτικού οχήματος. Για την κίνηση της Huayra φροντίζει ο V12 6.0 twin turbo της AMG απόδοσης 730 ίππων.

Όσο για το κόστος της τροποποίησης, είναι βέβαιο πως ξεπερνά κατά πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα 2.230.000 της αρχικής τιμής.

Στο παρακάτω video, o αμερικανός ιδιοκτήτης επιδεικνύει με καμάρι το καινούργιο του απόκτημα. Τα πλάνα είναι από το γκαράζ της έπαυλής του, όπου διακρίνονται ορισμένα από τα τετράτροχα αριστουργήματα της συλλογής του.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης