Παρότι το ολοκαίνουργιο SUV υψηλών επιδόσεων έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο, η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε τα διαθέσιμα πακέτα για τον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκάλυψε η Aston Martin, το πορτμπαγκάζ της DBX έχει χωρητικότητα 632 λίτρων και διακρίνεται για την πρακτικότητα. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να το αξιοποιήσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους χάρη στα 11 σετ αποσκευών.

Αυτά περιλαμβάνουν από αξεσουάρ για σκι έως ποδηλασία, κυνήγι και πικ-νικ. Για παράδειγμα, το «Snow Pack» αποτελείται από ειδικές θήκες για πέδιλα του αλπικού σκι, βαλίτσες για τις μπότες, ράγες οροφής, θερμαινόμενο χώρο αποσκευών και αλυσίδες χιονιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Adventure Pack» αποτελείται από λασπωτήρες, αδιάβροχα πατάκια, χιαστί μπάρες οροφής και φορητό πλυντήριο, το «Event Pack» διατίθεται με σετ για πικ-νικ στην εξοχή, το «Pet Pack» απευθύνεται σε αυτούς που έχουν σκύλους και το «Field Sport Pack» στους λάτρεις του κυνηγιού, περιλαμβάνοντας θήκες για τα όπλα, κουτιά για σφαίρες και χώρο αποθήκευσης των θηραμάτων.

Φυσικά, δεν λείπουν οι βαλίτσες ταξιδιού όλων των μεγεθών, κατασκευασμένες από δέρμα υψηλής ποιότητας, με χειροποίητες ραφές και το σήμα της φίρμας.

Η DBX θα τοποθετηθεί απέναντι από τις Bentley Bentayga, Lamborghini Urus και Rolls Royce Cullinan. Τροφοδοτείται από έναν V8 4.0 twin turbo κινητήρα απόδοσης 550 ίππων και 700 Nm ροπής, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις. Η Aston Martin κάνει λόγο για το πιο συναρπαστικό SUV της αγοράς, συνδυάζοντας την οδηγική συμπεριφορά της Vantage με την απόδοση της DBS Superleggera στις στροφές.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει ένα ευρύχωρο και πολυτελές αυτοκίνητο, ευχάριστο στα ταξίδια, άνετο στις καθημερινές μετακινήσεις, ικανό στις off-road διαδρομές και ταχύτατο στις πίστες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης