Έκπτωση 2.500 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση για το Fiat Ducato

Έκπτωση 2.500 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση για το Fiat Ducato

Αναμφίβολα, το Ducato αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα επαγγελματικά οχήματα της αγοράς. Ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες, την πρακτικότητα, τους αποδοτικούς κινητήρες και την άριστη σχέση αξίας/τιμής.

Οι νέες εκδόσεις του Ducato ωστόσο, έρχονται για να λύσουν τα χέρια του επαγγελματία. Διαθέτουν πλουσιότερο εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας στάνταρ σύστημα ESP, διπλό κάθισμα συνοδηγού, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, κλιματισμό, σύστημα Bluetooth, χειριστήρια στο τιμόνι και ειδική προστατευτική επένδυση στο χώρο φόρτωσης.

Σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα σημεία συγκράτησης, ο μεγάλος χώρος φόρτωσης (από 8 έως και 15 κ.μ.). επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή φόρτωση και μεταφορά κάθε φορτίου. Παράλληλα, η Fiat Professional, εξασφαλίζει τις πλέον προνομιακές συνθήκες απόκτησης για τις νέες εκδόσεις του Ducato.

Έτσι, εκτός από την έκπτωση των 2.500 ευρώ, το νέο Ducato είναι διαθέσιμο και με ένα ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 2,9%. Οι τιμές του οχήματος ξεκινούν από 26.100 ευρώ, με την εταιρεία να προσφέρει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ισάριθμα χρόνια οδική βοήθεια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος    

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018, 09:00