Αναμονή τέλος για το πολυτελές πρωτότυπο όχημα της γερμανική φίρμας, καθώς λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα στο Concours d’ Elegance του Pebble Beach της Καλιφόρνια, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το design της Mercedes Maybach 6 Vision Concept, όπως είναι η επίσημη ονομασία, συγκλονίζει. Οι κατά γενική ομολογία συντηρητικοί Γερμανοί, έκαναν το θαύμα τους, δημιουργώντας ένα θεσπέσιο αυτοκίνητο, ένα όχημα μήκους 6 μέτρων, με εκπληκτικές καμπύλες, αιχμηρές ακμές και τέλεια αεροδυναμική.

Το coupe μοντέλο κρύβει με αξιοθαύμαστη μαεστρία το τεράστιο μήκος του, με το μακρύ καπό, το σβήσιμο της κεκλιμένης οροφής, τους λεπτούς προβολείς LED που διαπερνούν παράλληλα όλο το πίσω τμήμα, το βαθύ κόκκινο χρώμα και τις αλουμινένιες λεπτομέρειες, να εκφράζουν το πάθος και την επιβλητικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω υιοθετώντας το στιλ gullwing, αποκαλύπτοντας μια φουτουριστική και προηγμένη τεχνολογικά καμπίνα. Όλο το παρμπρίζ καταλαμβάνεται από μια οθόνη head-up display, ενσωματώνοντας κάθε πιθανή και απίθανη λειτουργία. Το κεντρικό τούνελ φαντάζει σαν φωλιά πουλιού, με τους επιβάτες να απολαμβάνουν μοναδικά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το Maybach Coupe θα τοποθετηθεί απέναντι από την Rolls-Royce Wraith και αποτελεί τον προπομπό του μοντέλου παραγωγής που θα δούμε σε ένα περίπου χρόνο.

Αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν την ερχόμενη Κυριακή 21 Αυγούστου, στο περιθώριο της αμερικανικής εκδήλωσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης