Η εταιρεία ελαστικών Bridgestone ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε μία νέα, επαναστατική τεχνολογία εκτύπωσης πάνω στο ελαστικό, η οποία διαφέρει από οποιαδήποτε τεχνολογία εκτύπωσης ή διαδικασία χρωματισμού, που υπάρχει στην αγορά σήμερα.

Η νέα τεχνολογία εκτύπωσης ελαστικών περιλαμβάνει μία στρώση στη βάση του ελαστικού, που προστατεύει από τον αποχρωματισμό, ειδικά μελάνια που αναπτύχθηκαν πρόσφατα για την συγκεκριμένη τεχνολογία και μία στρώση στην επιφάνεια του ελαστικού, που προστατεύει από τις εξωτερικές ζημιές. Μέσω αυτής της νέας τεχνολογίας, η Bridgestone είναι σε θέση να υλοποιήσει τη δημιουργικότερη πρόταση στον τομέα των ελαστικών, παραμένοντας ταυτόχρονα συνεπής στις οικολογικές της δεσμεύσεις, για εξοικονόμηση καυσίμων, χωρίς κανένα πρόσθετο βάρος στο ελαστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bridgestone θα συνεχίσει να ερευνά τις πολλαπλές ευκαιρίες, που συνδέονται με αυτή τη νέα τεχνολογία εκτύπωσης ελαστικών. Για παράδειγμα, πρωτότυπα σχέδια ή ακόμα και φωτογραφίες θα μπορούσαν να τυπωθούν στα πλαϊνά των ελαστικών και στη συνέχεια να αφαιρεθούν ή να αλλαχθούν, εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης. Η τεχνολογία αυτή αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα στην αγορά και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων οδηγών που θα ήθελαν ένα μοναδικό ελαστικό που δεν θα το είχε κανένα άλλο αυτοκίνητο.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Πατήστε για να δείτε εικόνες με… χρωματιστά ελαστικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης