Επιμέλει: Αλέξης Σφαέλος

Η Electrogenic γνωστή για τις μετατροπές κλασσικών μοντέλων σε ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, αποκάλυψε τα παγκόσμια σχέδια επέκτασης της με την ανάπτυξη στρατηγικών εταιρικών σχέσεων για να εξυπηρετήσει την αναπτυσσόμενη αμερικανική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το TATC και το Xerbera είναι οι πρώτοι εταίροι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Global Installer της Electrogenic. Αυτές οι νέες σχέσεις θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του κιτ μετατροπής της Electrogenic απο το Ηνωμένο Βασίλειο, να προσφέρεται στους πελάτες στις ΗΠΑ για πρώτη φορά, επιτρέποντας στους Αμερικανούς να μετατρέψουν τα θρυλικά μοντέλα τους, όπως το Defender της Land Rover και το Jaguar E-Type σε ηλεκτροκίνητα.


Ο Steve Drummond, συνιδρυτής, Electrogenic, δήλωσε: 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την Xerbera και την TATC ως τους πρώτους συνεργάτες στο αποκλειστικό δίκτυο εγκαταστάσεων μας και την αρχική είσοδο της Electrogenic στην αμερικανική αγορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιοποιώντας το διεθνές δίκτυο αποκλειστικών εταίρων, η Electrogenic θα καλύψει τη σημαντική παγκόσμια ζήτηση που υπάρχει για την εξαιρετικά ανεξάρτητη τεχνολογία μετατροπής EV, και θα παρέχει μια δυναμική, βιώσιμη και αξιόπιστη ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία σε ένα ευρύτερο κοινό.

Το Vermont με βάση το TATC, θα εγκαταστήσει τα κιτ ηλέκτροκίνησης για τα μοντέλα Defender, καθώς και για δύο άλλα βρετανικά μοντέλα, Το Jaguar E-Type και το Triumph Stag.

Η Xerbera, με έδρα το Ντάλας, θα προσφέρει πακέτα μετατροπής και αποκατάστασης για τα μοντέλα Defender. Όλα τα έργα θα πραγματοποιηθούν με τη ποιότητα της Xerbera και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η εταιρεία του Τέξας θα πραγματοποιήσει επίσης μετατροπές σε μοντέλα Jaguar E, και Porsche 911.

Όλα τα κιτ ορίζονται από την ποιότητα και το βάθος της μηχανικής, που αναπτύχθηκαν εσωτερικά από μια ομάδα έρευνας και ανάπτυξης που περιλαμβάνει κορυφαίους μηχανικούς αυτοκινήτων, προγραμματιστές και ηλεκτρικούς εμπειρογνώμονες και εποπτεύονται από τον σχηματισμό Engineer Ltd Chief, Francis Prime.

Οι λύσεις του κινητήρα «Plug and Play» αντικατοπτρίζουν την προσέγγιση της Electrogenic για την ανάπτυξη και την κατασκευή της δικής της τεχνολογίας, η οποία περιλαμβάνει σχεδιασμένο λογισμικό, τυπωμένα κυκλώματα (PCBs) και ψηφιακά πίνακες ελέγχου, καθώς και συστήματα διαχείρισης μπαταριών και τεχνολογίας φόρτισης οχημάτων. 

Τα έξυπνα συσκευασμένα κιτ drop-in της Electrogenic χρησιμοποιούν επίσης εξαιρετικά καινοτόμές λύσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού συστήματος για τη δημιουργία μπαταριών υψηλής πυκνότητας, καθώς και εξαιρετικά συμπαγή κιβώτια ταχυτήτων όλα κατασκευασμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης