Την απάντηση στην καταγγελία του προέδρου του αγωνιστικού τμήματος της ΕΛΠΑ, Γιώργου Παυλόπουλου, έδωσε μέσω του zougla.gr ο αντιπρόεδρος Χρήστος Αποστολίδης. Ο ίδιος έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα που έγιναν ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως σύντομα θα συζητηθεί και η διαγραφή από την ΕΛΠΑ του κ. Παυλόπουλου.

Μιλώντας αποκλειστικά στο zougla.gr ο κ. Αποστολίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το επόμενο Δ.Σ. θα αποφασίσει για τον κ. Παυλόπουλο και πόσο ζημιά κάνει στην ΕΛΠΑ με τιςΟ Χρήστος Αποστολίδης ανακριβείς  δηλώσεις που κάνει στον Τύπο. Εδώ και 8 μήνες προσπαθεί να σαμποτάρει κάθε αγώνα της ΕΛΠΑ και ειδικά το ιστορικό ράλι Ακρόπολις το οποίο παρ΄όλα αυτά είχε μεγάλη επιτυχία και από την έκθεση του παρατηρητή της FIA χαρακτηρίστηκε ως worthy… (κορυφαία βαθμολογία). 

Μην ξεχνά ο πρόεδρος το αγωνιστικού κ. Παυλόπουλος και τα χρήματα τα οποία οφείλει η λέσχη που εκπροσωπεί και αγγίζουν σχεδόν τα 20.000 ευρώ από παράβολα αγώνων. Επανειλημμένος τον έχουμε ενημερώσει με επιστολές αλλά επειδή μιλάμε περί παπιών μάλλον κάνει την… πάπια.

Ως προς την ουσία των αγωνιστικών αδειών να συμπληρώσω ότι οι αγώνες Regularity τόσο της FIΑ όσο και στη FIVΑ γίνονται με ασφάλεια αγώνων μόνο προς τρίτους διότι τα αυτοκίνητα κινούνται σύμφωνα με τον ΚΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Διαβάστε επίσης: Σοβαρές καταγγελίες για εξύβριση και μαύρα χρήματα…

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης