Οι πρώτες εικόνες από το ελβετικό supercar, Picasso PS-01, δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιδρυτή της Stefano Picasso. Πρόκειται για ένα εξωτικό όχημα υψηλών επιδόσεων με έμφαση στις επιδόσεις και την απίστευτη αισθητική.

Μικρό σε διαστάσεις, αλλά πανίσχυρο και κυρίως ελαφρύ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

900 κιλά με 600 ίππους!

Το PS-01 είναι φτιαγμένο κυρίως από ανθρακονήματα, κάτι που σημαίνει πως το βάρος του είναι πολύ χαμηλό, Έμφαση στην αναλογία βάρους-ισχύος.στα 900 κιλά! Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος στο κέντρο και προέρχεται από την Alfa Romeo. Είναι V6 με δύο τούρμπο ο οποίος αποδίδει 600 ίππους, ενώ τα… καλούδια του δεν σταματούν εδώ. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι από το group Sadev, τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί από τη Sabelt, ενώ τα φρένα είναι της γερμανικής Carbo Brake. Η Ohlins έχει αναλάβει τις αναρτήσεις συμπληρώνοντας ένα πολυεθνικό παζλ για το συγκεκριμένο supercar.

Ο σχεδιαστή του PS-01 είναι ο Roberto Curto, ο οποίος έχει βασιστεί στο δόγμα «Ελβετική ακρίβεια, ιταλική φαντασία» και τεχνολογία από όλο τον κόσμο για να φτάσει σε αυτό το απίθανο αποτέλεσμα. Εκείνο που ενδιαφέρει πάντως περισσότερο τον Picasso, όπως λέει ο ίδιος, είναι όλα του τα μελλοντικά να έχουν ως σημείο αναφοράς την αναλογία βάρους-ισχύος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σχέδια του Picasso

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνοιξαν οι… κλειστές πόρτες για την Mercedes-AMG GT Black Series!

Το αυτοκίνητο που χαίρεσαι να οδηγείς

Ένα σπάνιο γερμανικό supercar αφιερωμένο στον Enzo Ferrari

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης