Την υψηλότερη διάκριση απέσπασε στη Γαλλία, μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης, το καινούργιο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της ιταλικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Fullback αναδείχθηκε «Pick-up of the Year 2017» στον διαγωνισμό του γαλλικού περιοδικού «4×4 Magazine» (Editions Larivière). Το βραβείο προήλθε από το 19% των συνολικών ψήφων των αναγνωστών μέσω της ιστοσελίδας του περιοδικού (www.4x4mag.com).

Οι αναγνώστες και ειδικοί εκτίμησαν την ικανότητα φόρτωσης του οχήματος, την ελκτική δύναμη, την ευελιξία και τις δυνατότητες κίνησης σε κάθε έδαφος. Χάρη στην τετρακίνηση και στον ηλεκτρονικό επιλογέα 4WD, μπορεί να αντιμετωπίσει με ευκολία ακόμα και τις πιο απαιτητικές αποστολές, όπως η off-road οδήγηση με πλήρες φορτίο. Η γκάμα του μοντέλου περιλαμβάνει δύο τύπους αμαξώματος (Extended Cab και Double Cab) και επίπεδα εξοπλισμού που ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Fullback εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 2,4 λίτρων που αποδίδει 150 ίππους και 380 Nm ή 180 ίππους και 430 Nm. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο πεντάρι.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Fiat Fullback


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης