Στις 4 Ιουλίου του 1957 βγήκε από το εργοστάσιο του Τορίνο το πρώτο 500. Ένα μοντέλο που έμελλε να γράψει τη δική του ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση της Γενεύης, η Fiat θα παρουσιάσει μια επετειακή έκδοση του αυτοκινήτου, γιορτάζοντας τα 60α γενέθλια του εμβληματικού 500. Πρόκειται για τη Sessantesimo, που θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 9 Μαρτίου και οι παραδόσεις στους τυχερούς πελάτες έχουν προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου του 2017.

Το επετειακό 500 διατίθεται μόνο σε cabrio εκδοχή και φέρει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον πρόγονό του σε μια μοντέρνα έκφραση, όπως το vinyl ταμπλό, το επιχρωμιωμένο φινίρισμα του καπό και το vintage λογότυπο μπροστά. Το αυτοκίνητο της έκθεσης είναι βαμμένο σε νέα διχρωμία Dolce Vita, με λευκό τριπλής επίστρωσης και ιβουάρ παστέλ για το καπό και τις κολόνες, ενώ η μαλακή οροφή είναι γκρι. Το στιλ ενισχύουν πολλές ακόμη αισθητικές λεπτομέρειες, όπως τα καπάκια των καθρεφτών χρωμίου, οι ειδικές ελαφριές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και ένα ειδικό λογότυπο 560.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων, τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια, σύστημα πολυμέσων Uconnect Radio Live με λειτουργία Bluetooth, οθόνη 7 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, θύρες USB και AUX IN, αυτόματο κλιματισμό, προβολείς ομίχλης και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Προσφέρεται με τους κινητήρες βενζίνης 1.2 λίτρου 69 ίππων και 0.9 TwinAir 85 ίππων, οι οποίοι συνδυάζονται με αυτόματο Dualogic κιβώτιο και paddles στο τιμόνι.

Ανακαλύψτε το ανανεωμένο Fiat 500


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης