Τις πρώτες φωτογραφίες του νέου ημερολογίου για το 2017, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Georgia May Jagger και η Grumpy Cat, έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις σελίδες του, ποζάρει η κόρη του Mick Jagger και η πιο διάσημη γάτα του κόσμου με 8,7 εκατομμύρια likes στο Facebook. Τη φωτογράφιση και την επιμέλεια των 12 εικόνων του ημερολογίου ανέλαβε η διάσημη φωτογράφος Ellen von Unwerth. Η πανέμορφη Georgia May Jagger αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες του νέου Opel Insignia – ανασηκώνοντας μία κουρτίνα σε ένα απόκοσμο σκηνικό φθινοπωρινής ομίχλης. Το επαναστατικό ηλεκτρικό Ampera-e απεικονίζεται σε φάση επαναφόρτισης.

Παρά τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα και την ονειρική διάσταση των εποχιακών σκηνικών, τίποτα δεν κατάφερε να κάνει την Grumpy Cat να χαμογελάσει. Παρόλα αυτά, η μόνιμα βλοσυρή γάτα και το γοητευτικό supermodel, προσφέρουν μία συναρπαστική, μοναδική αίσθηση αποτυπωμένη άριστα στις φωτογραφίες της Ellen von Unwerth.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη, αυστηρά περιορισμένη έκδοση παραγωγής του ημερολογίου της Opel «Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland» θα διατεθεί τις επόμενες μέρες, έναντι 29,95 ευρώ στη Γερμανία.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης