Πρόσφατα, μία ομάδα μηχανικών της γαλλικής φίρμας επισκέφθηκε το διαστημικό κέντρο της NASA (Kennedy Space Center) στη Φλόριντα των ΗΠΑ, προκειμένου να κάνει δοκιμές στην αεροδυναμική της πανίσχυρης Chiron.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί, τα μέλη της εταιρείας συνάντησαν τον Jon A. McBride, τον πρώην αστροναύτη, πιλότο μαχητικών αεροσκαφών και αξιωματικό του αμερικανικού ναυτικού. Ο 75χρονος θεωρείται θρύλος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχοντας ολοκληρώσει διάφορες αποστολές στο διάστημα.

Η Bugatti του έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσει το «θηρίο» των 1.500 ίππων στον διάδρομο απογείωσης του Kennedy Space Center, τον μεγαλύτερο σε μήκος και τον καλύτερο σε ποιότητα διάδρομο παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Jon A. McBride έμεινε άναυδος από τη δύναμη του hypercar και την ταχύτητα, χαρακτηρίζοντας τη Chiron ως το όνειρο κάθε άνδρα. «Έχω πιλοτάρει πολλά αεροσκάφη, έχω πάει στο διάστημα, ωστόσο αυτή η εμπειρία ήταν μία από τις πιο ευχάριστες στη ζωή μου. Είναι εντυπωσιακή η επιτάχυνση που έχει αυτό το αυτοκίνητο και, πιστέψτε με, γνωρίζω καλά από επιταχύνσεις. Η Chiron είναι πραγματικά το όνειρο κάθε άνδρα» τόνισε ο θρυλικός αστροναύτης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης