Στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M3 Touring MotoGP σε ρόλο Αυτοκινήτου Ασφαλείας.

Η BMW  στο φετινό φεστιβάλ του Goodwood στο πλαίσιο της 50ης επετείου της, παρουσίασε πολυάριθμα μοντέλα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Ίσως πιο ξεχωριστή όλων να ήταν η παρουσίαση του νέου οχήματος ασφαλείας της σειράς BMW M ( επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας του MotoGP από το 1999).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW M3 Touring MotoGP Safety Car θα κάνει επίσης την πρώτη της εμφάνιση στη Μ. Βρετανία στις αρχές Αυγούστου στο Βρετανικό Grand Prix στο Silverstone. Είναι εξοπλισμένη με μια πλήρη γκάμα προϊόντων της BMW M Performance για την εμφάνισή της στην πίστα.

Οι τροποποιήσεις στα αυτοκίνητα ασφαλείας του MotoGP περιλαμβάνουν αγωνιστικά καθίσματα Recaro, ζώνη ασφαλείας 4 σημείων, εγκάρσια δοκό ασφαλείας, φώτα οροφής, εμπρός φώτα στη μάσκα, καθώς και μια μονάδα εξαγωγής καυσίμου.

Ο Franciscus van Meel, CEO της BMW M GmbH, δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M3 Touring αντιπροσωπεύει ένα ακόμα ορόσημο στην επετειακή χρονιά μας, καθώς λανσάρουμε μία BMW M3 σε έκδοση touring για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία μας. Το να συμπεριλάβουμε αυτό το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων στο στόλο αυτοκινήτων ασφαλείας του MotoGP είναι το προφανές επόμενο βήμα για εμάς. Όλες αυτές τις δεκαετίες τιμήσαμε τη συνεργασία μας με την Dorna Sports, κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων του MotoGP, προσφέροντας τα νεότερα μοντέλα της BMW M σε ρόλο αυτοκινήτων ασφαλείας στην πίστα, και συνεχίζουμε αυτή την παράδοση με την BMW M3 Touring MotoGP Safety Car. Ανυπομονούμε να τη δούμε να κάνει την εμφάνισή της στους αγώνες στο κορυφαίο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης