Η νέα πολυτελής μάρκα της Hyundai με την επωνυμία Genesis, παρουσίασε με κάθε επισημότητα το πρώτο μοντέλο της γκάμας, το οποίο αναμένεται στις αγορές στα μέσα του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το G90 αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας και ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων πολυτελών sedan. Τοποθετείται απέναντι από τις κορυφαίες προτάσεις των Audi, BMW και Mercedes, ωστόσο, δεν θα λέγαμε ότι έχει την τεχνολογική υπεροχή και το brand των A8, Series 7 και S-Class.

Σχεδιαστικά αποπνέει δυναμική και κομψότητα, με τη μεγάλη γρίλια στη μάσκα, τα LED φωτιστικά σώματα, καθώς και τα οριζόντια τοποθετημένα LED φώτα ημέρας, να κάνουν τη διαφορά στο εμπρόσθιο τμήμα. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου θυμίζει πολυτελές σαλόνι, με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι ανώτερης ποιότητας και τα τεχνολογικά βοηθήματα απεριόριστα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή του άπλετους χώρους, μεγάλες οθόνες αφής, ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα με 22 διαφορετικές ηλεκτρικές ρυθμίσεις και φυσικά όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.  Η οθόνη 12,3 ιντσών στην κεντρική κονσόλα είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο παραγωγής.

Κάτω από το καπό υπάρχουν τρεις κινητήρες, ο V6 biturbo 3,3 λίτρων με 370 ίππους, ο V6 GDI 3,8 λίτρων απόδοσης 334 ίππων και ο πανίσχυρος V8 5.0 λίτρων με 425 ίππους. Όλοι συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Αξίζει να σημειώσουμε πως, στα τέλη Νοεμβρίου, οπότε και άνοιξε το on-line σύστημα παραγγελιών, η Genesis δέχθηκε 4.342 αιτήσεις από πελάτες για το G90 ή EQ900 όπως λέγεται στην κορεατική αγορά. 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης