Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Η νέα προσθήκη στην σειρά Huracan της Lamborghini, η νέα Huracan Tecnica έκανε την πρώτη της παρουσίαση στη Βόρεια Αμερική σε μια ιδιωτική εκδήλωση που οδηγεί στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της διεθνής έκθεσης αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Lamborghini Lounge NYC. Η Huracán Tecnica μάγεψε τους καλεσμένους σε μια αποκλειστική βραδινή εκδήλωση στις 12 Απριλίου. Ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini, καλωσόρισε τους μακροχρόνιους πελάτες, VIP και τα μέσα ενημέρωσης της Lamborghini μαζί με τους Rouven Mohr, Chief Technical Officer, Mitja Borkert, Επικεφαλής Σχεδιασμού και Federico Foschini, Chief Marketing and Sales Officer.

Ο Stephan Winkelmann, δήλωσεQ:

«Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα που επέστρεψα στη Νέα Υόρκη αποκαλύπτοντας το νέο μας αριστούργημα σε πελάτες και φίλους της μάρκας στο Lamborghini Lounge μας, προβάλλοντας το ήθος και το σχεδιαστικό DNA της μάρκας μας. Το Huracán Tecnica προσφέρει την προηγμένη εξέλιξη της τεχνικής ικανότητας της Huracan με εξαιρετική αεροδυναμική για υψηλές επιδόσεις, σταθερότητα και ευκολία στη χρήση. Αυτές οι ιδιότητες το καθιστούν το ιδανικό, ευέλικτο αυτοκίνητο για οδήγηση τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα. Το 2022, καθώς γιορτάζουμε τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, η δραματικά εξελιγμένη σχεδίαση της Huracán Tecnica προσφέρει τη φυσική αίσθηση και το ακραίο συναίσθημα που περίμεναν από τη Lamborghini οι θαυμαστές της μάρκας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξοπλισμένη με τον κινητήρα της Huracan STO αποδίδει 640 ίππους με 565 Nm ροπής, κάτι το οποίο καθιστά την βελτιωμένη επιτάχυνση φθάνοντας τα 0-100 χιλιόμετρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

Το αναβαθμισμένο σύστημα LDVI της Tecnica, μαζί με τα τα ευδιάκριτα ρυθμισμένα προγράμματα οδήγησης με συγκεκριμένες ρυθμίσεις ανάρτησης, την ικανότητα τον πίσω τροχών να μπορούν να στρίψουν για την μεγιστοποίηση των κρατημάτων  και  τις καινοτόμες βελτιώσεις στην ψύξη των φρένων επιτρέπουν στον οδηγό να βιώσει το τέλειο Huracán για κάθε περίσταση: το Huracán Tecnica προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων, ένα εντυπωσιακά ευέλικτο σούπερ σπορ αυτοκίνητο για τον δρόμο αλλά και την πίστα.

Η άφιξη της Huracán Tecnica σηματοδοτεί ένα ιστορικό ξεκίνημα για τη χρονιά κατά την οποία η Lamborghini ανακοίνωσε αποτελέσματα ρεκόρ για το 2021 όσον αφορά τις πωλήσεις και την κερδοφορία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν η μεγαλύτερη ενιαία αγορά παγκοσμίως με συνολικά 2.472 οχήματα που παραδόθηκαν το 2021, σημειώνοντας αύξηση 11% σε σχέση με το 2020.

Η νέα Huracán Tecnica θα εκτεθεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης για δημόσια προβολή από τις 15 έως τις 24 Απριλίου.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης