O «ταύρος» της ιταλικής φίρμας, το νέο pick-up με την ονομασία Toro, αποκαλύφθηκε επίσημα μέσω της Fiat Βραζιλίας, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες και video του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διπλοκάμπινο ελαφρύ επαγγελματικό έχει μεταφορική ικανότητα 1 τόνου, το μήκος του αμαξώματος είναι 4.915 χλστ., το πλάτος 1.844 χλστ., το ύψος 1.735 χλστ. και το μεταξόνιο 2.990 χλστ. Βασίζεται στο πάτωμα του 500X και του Jeep Renegade, με την ανάρτηση να αποτελείται από γόνατα Μακφέρσον εμπρός και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω. Σε σχέση με τα υπόλοιπα pick-up της αγοράς, η πόρτα της καρότσας έχει διπλό άνοιγμα.

Όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγους μήνες, το Toro θα είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα βενζίνης 1.8 e-Torq Flex απόδοσης 138 ίππων, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και προσφέρεται αποκλειστικά ως 4Χ2, και τον 2.0 Mutlijet turbodiesel των 170 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται είτε με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με το αυτόματο 9 σχέσεων. Το τελευταίο αφορά στην έκδοση 4Χ4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Pernambuco στη Βραζιλία και θα προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, περιλαμβάνοντας όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, όπως οθόνη αφής 5 ή 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, επτά αερόσακους, σύνδεση Bluetooth, ηλεκτρική οροφή, δερμάτινες επενδύσεις, ηχοσύστημα με subwoofer, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, φώτα xenon, διζωνικό κλιματισμό, Hill Descent Control και πολλά ακόμα.

Αναμένουμε τις ανακοινώσεις σχετικά με την έναρξη της εμπορικής πορείας του οχήματος στις αγορές και ειδικά σε αυτές της Ευρώπης.

Πατήστε εδώ για να δείτε την γκάμα της Fiat


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης