Στην Ελλάδα κυκλοφορούν περίπου 8.000 αυτοκίνητα Porsche, νούμερο ιδιαίτερα υψηλό. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά, διότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι πωλήσεις έχουν «κάτσει». Για αυτόν τον λόγο, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία επενδύει στο after sales θέλοντας να έχει ικανοποιημένους ιδιοκτήτες. Η Porsche πιστεύει ότι όλα τα εξουσιοδοτημένα σημεία εξυπηρέτησης του δικτύου της πρέπει να λειτουργούν όπως τα… πιτς στους αγώνες αυτοκινήτου και, όταν ο πελάτης σταματήσει εκεί, κάθε βήμα εργασίας στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση πρέπει να γίνεται συντονισμένα, με τρόπο αποτελεσματικό και απολύτως ποιοτικό.

Έτσι, έχει καθιερώσει παγκοσμίως από την πρώτη φορά που υλοποιήθηκε, το 2003, το πρόγραμμα πιστοποίησης τεχνικών Porsche ΖPT («Zertifizierter Porsche Techniker»), το οποίο πλέον αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας στον χώρο της τεχνικής εξυπηρέτησης. Είναι το πρόγραμμα σπουδών που ακολουθούν οι τεχνικοί για να αποκτήσουν πιστοποίηση και εξειδικευμένες δεξιότητες σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων είναι αυτοί που αφορούν στον κινητήρα, στο σύστημα μετάδοσης, στα ηλεκτρικά συστήματα, στο σύστημα DME και στο πλαίσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι βραβευθέντες τεχνικοί της Porsche Ελλάδος

Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των στελεχών της, η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Porsche, συμμετείχε στο πρόγραμμα πιστοποίησης με επιπλέον έξι τεχνικούς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα θεωρητικά και πρακτικά τεστ για το πρώτο επίπεδο πιστοποίησης. Η απονομή των πιστοποιήσεων επιπέδου «Bronze» έγινε στις κεντρικές εγκαταστάσεις Porsche Centre Athens στη Μεταμόρφωση από τους κ.κ. Σωτήρη Χατζίκο, CEO, Μοτοδυναμικής Α.Ε.Ε., & Φώτη Δημητριάδη, διευθυντή After Sales. Οι τεχνικοί με τις νέες αυτές πιστοποιήσεις ήδη συνεχίζουν την επιμόρφωσή τους στο επόμενο επίπεδο «Silver».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης