Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η Volkswagen έφθασε στην παραγωγή 1 εκατομμυρίου μονάδων του μεγάλου πολυτελούς SUV της γκάμας της και, για να το γιορτάσει, δημιούργησε μία συλλεκτική έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Touareg One Million Edition και είναι άμεσα διαθέσιμη προς παραγγελία, αρχικά από την αγορά της Γερμανίας, με τιμή 80.880 ευρώ.

Το αυτοκίνητο φέρει ένα νέο στυλιστικό πακέτο που αναδεικνύει την κομψότητα και τον δυναμισμό του αμαξώματος, καθώς και πληθώρα εξοπλιστικών στοιχείων. Είναι βαμμένο στο χρώμα «Sechura Beige», με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο σχεδίων για τις ζάντες διαστάσεων 20 και 21 ιντσών, τύπου Bogota και Suzuka, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, φέρει το λογότυπο «ONE Million» σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά σε διαχύτη, μάσκα και πτέρυγα, καθώς και μεγάλες οβάλ απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, εντύπωση κάνουν τα πολυτελή καθίσματα, επενδυμένα με τον αποκλειστικό τύπου δέρματος «Puglia», τις ραφές σε «Amber Brown» και τα εκχυλίσματα φύλλων ελιάς. Οι χειροποίητες ραφές συναντώνται περιμετρικά του ψηφιακού πίνακα οργάνων, του τιμονιού και του μοχλού ταχυτήτων. Επίσης, από δέρμα Puglia» καλύπτεται και η επιφάνεια του κλειδιού.

Κάτω από το καπό έχει τοποθετηθεί ο V6 3.0 TDI κινητήρας απόδοσης 286 ίππων και 600 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Δείτε όλες τις εκδόσεις του Touareg στην Ελλάδα

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης