Από τα πιο εντυπωσιακά pick up οχήματα που πωλούνται στην Ελλάδα είναι το Navara. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι η Nissan κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών για το 2012 και, παρ’ όλα αυτά, προχωρά σε ακόμα μία κίνηση, προκειμένου να κάνει τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, προσφέρει το Navara σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, που ξεκινούν από τα 23.6409 ευρώ, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες – και… μη – να το αποκτήσουν. Το ιαπωνικό μοντέλο εφοδιάζεται με κινητήρες πιο σύγχρονους, που πληρούν τις προδιαγραφές Euro V, λιγότερο ρυπογόνους και με μεγαλύτερη απόδοση, που φθάνει μέχρι τους 231 ίππους. Μάλιστα, οι… επεμβάσεις που έχουν γίνει στο μοντέλο έχουν ως αποτέλεσμα να έχει χαμηλότερη κατανάλωση, ενώ χαρακτηριστικό του πλεονέκτημα είναι η ελεύθερη κυκλοφορία του στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διπλοκάμπινη έκδοση είναι όλα τα… λεφτά

Να σημειώσουμε, επίσης, πως για το Nissan Navara η ελληνική εισαγωγική εταιρεία προσφέρει ακόμα και έξι χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Με όλα τα παραπάνω, μία δοκιμή είναι σίγουρο πως θα σας βάλει σε σκέψεις, αλλά δεν θα αποφύγετε την… κρεβατομουρμούρα, όταν θα αναφέρετε στη σύζυγό σας ότι σκέφτεστε να το αποκτήσετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, αυτό είναι το εσωτερικό του… αγροτικού Nissan Navara

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης