Η Land Rover είναι έτοιμη να λανσάρει την ανανεωμένη εκδοχή του Range Rover, προσφέροντας προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, καθώς και το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βρετανικό μοντέλο έχει εξοπλιστεί με οτιδήποτε επιθυμεί ο υποψήφιος αγοραστής. Διαθέτει από ενεργό cruise control που ακολουθεί μόνο του τη ροή κυκλοφορίας, έως κάμερες, ραντάρ, «έξυπνο» περιοριστή ταχύτητας «Intelligent Speed Limiter», σύστημα υποβοήθησης έξης τρέιλερ «Advanced Tow Assist», έως και παρακολούθηση των αντανακλαστικών του οδηγού «Driver Condition Monitor».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων InControl Touch Pro, με οθόνη αφής 10 ιντσών και τεχνολογία InControl Remote Premium, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάτοχο να ελέγχει μέσω του smartphone της βασικές λειτουργίες του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά σύνολα, η γκάμα εμπλουτίζεται με τον V6 3.0 λίτρων κινητήρα που είδαμε στην Jaguar F-Τype. Το μοτέρ έχει ισχύ 340 ίππων και ροπή 450 Nm, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 7,1 δευτερόλεπτα. Για όσους επιθυμούν κάτι πιο σπέσιαλ, υπάρχει η κορυφαία έκδοση SVAutobiography Dynamic Edition με το αναβαθμισμένο σασί και την σκληρότερη ανάρτηση για σπορ συμπεριφορά στον δρόμο. Τροφοδοτείται από τον V8 5.0 turbo κινητήρα, αποδίδοντας 550 ίππους και καλύπτοντας την απόσταση των 0-100 σε 5,1 δευτερόλεπτα.

Στη Μεγάλη Βρετανία θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του έτους, με τις τιμές να ξεκινούν από 76.350 λίρες.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης