Επίσημη αποκάλυψη για το νέο Honda Civic Tourer

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013, 20:08
Επίσημη αποκάλυψη για το νέο Honda Civic Tourer

Τις πρώτες φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά του νέου station wagon, το οποίο θα δούμε στην Ελλάδα στις αρχές του 2014, έδωσε στη δημοσιότητα η Honda.

Όπως φαίνεται, το μοντέλο παραγωγής του Civic Tourer βασίζεται σχεδιαστικά στο πρωτότυπο, έχοντας ιδιαίτερα δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το εσωτερικό, αισθητικά παραπέμπει στο πεντάθυρο Civic με τους χώρους ωστόσο να είναι μεγαλύτεροι.

Όπως αναφέρει η ιαπωνική εταιρεία, έχει το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία με 624 λίτρα χωρητικότητας. Οι πίσω θέσεις φέρουν το σύστημα «magic seats» και όταν αναδιπλωθούν αυξάνουν το χώρο στα 1.688 λτ. Επιπλέον, αναδιπλώνεται και το κάθισμα του συνοδηγού επιτρέποντας τη μεταφορά μεγάλων σε μήκος αντικείμενων. 

Το νέο Civic Tourer εφοδιάζεται με τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 i-DTEC των 120 ίππων και τον βενζίνης 1.8 i-VTEC, απόδοσης 142 ίππων, με τον πρώτο να αποτελεί τη βασική επιλογή, καθώς απαλλάσσεται και από τα τέλη κυκλοφορίας. Επίσης, φέρει  μια καινούρια ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση «Adaptive Damper System» με τρία προγράμματα λειτουργίας (Comfort, Normal και Dynamic). 

Πραγματικά τεράστιος ο χώρος αποσκευών

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013, 20:08