Με εμφάνιση που ξεχωρίζει από κάθε άλλη πρόταση στη κατηγορία, σύγχρονο στιλ, πληθώρα τεχνολογιών και ασυνήθιστα μεγάλους χώρους για μικρό αυτοκίνητο, το νέο Adam είναι έτοιμο να κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά.

Το νέο μικρό μοντέλο της Opel, συνδυάζει τολμηρή, δυναμική αισθητική με δυνατότητες σχεδόν απεριόριστης εξατομίκευσης, προσφέροντας προηγμένες τεχνολογίες, όπως ένα νέο σύστημα ενημέρωσης ψυχαγωγίας, το οποίο ενσωματώνει το smartphone του ιδιοκτήτη στο αυτοκίνητο (Android και Apple iOS) και επιτρέπει τη χρήση ιντερνετικών εφαρμογών. Επίσης, για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο της κατηγορίας, διατίθεται η νέα γενιά «Advanced Park Assist», δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να βρει το κατάλληλο χώρο παρκαρίσματος και στη συνέχεια να τον κατευθύνει αυτόματα στο χώρο στάθμευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, θα διατίθεται με τρεις αποδοτικούς βενζινοκινητήρες (1.2 70 ίππων, 1.4 87 ίππων και 1,4 με 100 ίππους). Όλοι θα φέρουν το τεχνολογικό πακέτο ecoFLEX που περιλαμβάνει τη λειτουργία Start/Stop. Αργότερα, θα δούμε και ένα turbo βενζινοκινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις εκδόσεις (Jam, Glam και Slam).

Το Adam θα είναι αποκλειστικά τρίθυρο και έχει μήκος 3,7 μέτρα, τα φώτα είναι τεχνολογίας LED, η οροφή έχει διαφορετικό χρώμα από το αμάξωμα, με τις διαστάσεις των ζαντών να ποικίλουν από 15 έως 18 ιντσών. Στο εσωτερικό θα μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση τέσσερις επιβάτες, με τα στρογγυλά τύπου χρονογράφου όργανα και τους χρωμιωμένους διακόπτες να αναδεικνύουν το σπορτίφ προφίλ του.

Οι παραγγελίες του γερμανικού μοντέλου θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μετά την έκθεση του Παρισιού, με τις πρώτες παραδόσεις να υπολογίζονται τον Ιανουάριο του 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Adam

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης