Αύριο 20 Μαρτίου διεξάγεται στην Αθήνα ο Ημιμαραθώνιος ο οποίος από πέρυσι είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς διοργανώσεις στην κατηγορία του και υλοποιείται με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.
Δεκαπέντε χιλιάδες δρομείς αύριο θα βρεθούν στην εκκίνηση του αγώνα, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, για να τρέξουν στις διαδρομές τόσο του Ημιμαραθωνίου, όσο του αγώνα των 5 χλμ. 
Η Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, είναι επίσημος Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Διαθέτει έναν πολυπληθή στόλο οχημάτων, που εκπροσωπούν όλη τη σύγχρονη γκάμα της, η οποία χαρακτηρίζεται για την υψηλή τεχνολογία, είτε πρόκειται για μοντέλα που εξοπλίζονται με κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης / LPG), είτε με υβριδικά συστήματα κίνησης. 
Έχει διαθέσει αρκετά Clio που είναι και τα best seller της εταιρίας, το crossover Captur και το νέο επαγγελματικό Express Van. Έχει διαθέσει και το υπέρ-σύγχρονο κουπέ SUV Renault Arkana, που θα «ανοίξει» τον αγώνα. Όλα τα υποστηρικτικά αυτοκίνητα της Renault θα μεταφέρουν αύριο στελέχη και αθλητές. 
Η γαλλική εταιρία – με πορεία 123 χρόνων στην αυτοκινητοβιομηχανία -ξεχωρίζει για την προσήλωση στην καινοτομία, αλλά και την ενεργό συμμετοχή της στα κοινά. Είναι συνυφασμένη με τους αγώνες, συμμετέχει με συνέπεια στο πρωτάθλημα της Formula1 για περισσότερα από 40 χρόνια. Έχει κατακτήσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Οδηγών και Κατασκευαστών. 
Ο άνθρωπος και η προστασία του περιβάλλοντός του αποτελούν το θεμέλιο λίθο πίσω από την ενεργειακή της στρατηγική, σύμφωνα με την οποία μέχρι το 2025 θα διαθέτει στην αγορά την πιο «πράσινη» γκάμα αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης