Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, η εκπομπή Pimp My Ride σημείωσε τεράστια επιτυχία με την αρχική σειρά στις ΗΠΑ και την αντίστοιχή της στο Ηνωμένο Βασίλειο να προβάλλονται για συνολικά έξι σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι περισσότεροι θα το γνωρίζουν, αξίζει να υπενθυμίσουμε το concept της εκπομπής. Η παραγωγή έκανε «έκπληξη» σε κάποιον πολίτη ο οποίος διέθετε ένα παλιό, σκουριασμένο και έτοιμο για απόσυρση αυτοκίνητο και το μετέτρεπε σε ένα πολυτελέστατο σύνολο. Η εκπομπή με δικά της έξοδα άλλαζε πλήρως το αυτοκίνητο (εκτός από τη μηχανή) τοποθετώντας νέες ζάντες, βάφοντας το και γεμίζοντας την καμπίνα με οθόνες, ηχεία, κρυφές καταπακτές ακόμα και… πισίνες. Η δημοτικότητα της εκπομπής, την κατέταξε ως μία από τις καλύτερες της εποχής.

Τώρα, το Pimp My Ride επιστρέφει στις οθόνες στο Ηνωμένο Βασίλειο, χάρη σε μια συνεργασία μεταξύ του MTV και του eBay, της μεγαλύτερης διαδικτυακής αγοράς ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων της χώρας. Την εκπομπή θα παρουσιάζει η ράπερ Lady Leshurr και θα προβάλλεται αποκλειστικά στο κανάλι YouTube του MTV UK από τις 19 Αυγούστου 2022.

Το Wrench Studios, ένα υπερπλήρες συνεργείο αυτοκινήτων στο Surrey της Νοτιοανατολικής Αγγλίας, θα φροντίσει για τις μετατροπής που θα γίνεται σε κάθε αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Pimp My Ride UK «θα περιλαμβάνει τα πάντα, από ένα ανακαινισμένο Volkswagen Beetle του 1966 έως ένα Mitsubishi GTO του 1992 εμπνευσμένο από το Fast & Furious. Οι θεατές θα δουν κλασικές αποκαταστάσεις που ολοκληρώνονται μαζί με ακραίες τροποποιήσεις, ηχητικά συστήματα και οθόνες – σήμα κατατεθέν – Pimp My Ride».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η ανανεωμένη τηλεοπτική εκπομπή θα τονίζει το κόστος και τα περιβαλλοντικά οφέλη από την αγορά των “πράσινων” ανταλλακτικών από το Certified Recycled Hub του eBay. 

.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης